top of page

El matí inventat (2021)

INFORMACIÓ

Tots els temes composats, arranjats

i produïts per Jaume Tugores

Músics:

Jaume Tugores, guitarres i veu

Biel Fiol, cello

David González, saxo alt i saxo soprano

Carol Doménech, veu

Pablo Di Salvo, contrabaix

Teo Salvà, bateria

Enregistrat als estudis Sonorama el 27 i 28 de juny de 2020 i als estudis Swing el 24 de juliol de 2020 per Mateu Picornell amb l'assistència de Pere Estelrich. 

Mesclat i produït per Mateu Picornell

 

Portada i contraportada:

Mar Serra

Contes:

Jaume Tugores

Il·lustracions dels contes:

Mar Serra

Revisió i correcció dels contes: Pere Janer

Maquetació:

Júlia Dot

Impressió:

Gràfiques Rubines

 

Aquest disc està dedicat als meus matins inventats, Jan i Martí.

MUSIC
PREMSA

CRÍTIQUES DE PREMSA “EL MATÍ INVENTAT”

 

DIARIO DE MALLORCA . Gabi Rodas

Jaume Tugores celebra la paternidad con ‘El matí inventat’

El músico publica un libro-disco que consta de ocho instrumentales y otros tantos cuentos

APROCULTURA. 

Jaume Tugores, un dels guitarristes més reputats del panorama musical illenc, presentarà el seu vuitè disc, El matí inventat. Un concert que tendrà la guitarra com a principal protagonista i com a fil conductor de tot un seguit de contes que Tugores ha escrit en català i que ha musicat. El naixement d’un fill, i en conseqüència el descobriment d’un món nou, han fet que Jaume Tugores faci de tot plegat una celebració amb un desfilall de composicions melòdiques, èpiques i tendres alhora, una música mediterrània per poder celebrar la joia de viure.

IB3 Cultura

Jaume Tugores ret homenatge a la paternitat amb ‘El matí inventat’

Es tracta d'un llibre disc acompanyat de contes i il·lustracions que el guitarrista dedica als seus 2 fills. “El matí inventat” és un viatge per les diverses sensacions i estats d’ànim pels quals ha transitat Jaume Tugores d’ençà es va estrenar al món de la paternitat ara fa ja 13 anys. Es tracta d’un llibre disc en que ha estat treballant des que va néixer el seu primer fill i que ara veurà finalement la llum. 8 cançons instrumentals acompanyades de 8 contes que ha escrit el guitarrista i que es vesteixen amb les il·lustracions de l’artista Mar Serra.

 

Enderock

El matí inventat és el nou treball de Tugores, un llibre-disc que consta de vuit temes instrumentals i vuit contes en català escrits per Jaume Tugores per a celebrar el naixement dels seus fills i descriure algunes de les emocions que ha sentit al convertir-se en pare.

 

ÚLTIMA HORA

Jaume Tugores, uno de los guitarristas más reputados del panorama musical de las Baleares, presentará su octavo disco, El matí inventat. Un concierto que tendrá la guitarra como principal protagonista y como hilo conductor de toda una serie de cuentos que Tugores ha escrito en catalán y que ha musicado.

El nacimiento de un hijo, y en consecuencia el descubrimiento de un mundo nuevo, han hecho que Jaume Tugores haga de todo ello una celebración con un desfile de composiciones melódicas, épicas y tiernas a la vez, una música mediterránea para poder celebrar la alegría de vivir.

VIDEO
Jaume Tugores ‎– El mati inventat

MÉS INFORMACIÓ DEL DISC A BLAU PRODUCCIONS (FES UN LINK DAMUNT EL LOGO)

01 Logo Blau Produccions Negro azul.png
bottom of page