top of page

Anche lui è qui (Ventilador, 2001)

INFORMACIÓ

Tots els temes composats, arranjats

i produïts per Jaume Tugores

Jaume Tugores:

guitarra clàssica i bouzouki

Marc Pertíñez:

percussions

Òscar Sanoguera:

baix acústic

Lídia Vinyés:

violí

Vicenç Borràs:

flauta travessera

i saxo alt al tema 2

 

Enregistrament:

Toni Noguera i Carlos Lambertini a l'agost de 2000 als estudis Lamar, Palma de Mallorca.

Mescles:

Toni Noguera i Jaume Tugores

 

Disseny gràfic:

Oriol Luna

MUSIC
PREMSA

CRÍTIQUES DE PREMSA “ANCHE LUI È QUI”

 

ULTIMA HORA. F. P.

 

“La presentación de su “Anche lui è qui” sirvió para mostrarnos un trabajo esmerado y una música llena de ideas y conjugaciones mediterráneas, expuestas con absoluta cordura y coherencia...Un esfuerzo que muestra el punto justo de maduración para unos temas capaces de reflejar, con el mismo convencimiento, tanto las insinuaciones más delicadas de una bossa nova, como las impetuosas herencias del Mare Nostrum”.

 

BATONGA,. Gaspar

 

“Si la apuesta de estos jóvenes era atrevida y arriesgada, el resultado es doblemente interesante, vital y luminoso. Una agradable sorpresa.”

 

 

WORLD MUSIC 1, nº 31. R. Marc

 

 “...si la música de raíz mediterránea es precisamente así, bienvenida sea a mis preferencias. Porque no puedo más que postrarme ante el compositor de canciones como “La Primera historia”, “Anche Lui e Qui” o “Còrdova en Blau”, tan bellas, tan sutiles, tan cinematográficas”.

 

ROCK & CLASSIC. AVUI. M. Amorós

 

“ Agradable sorpresa, la carta de presentació del guitarrista Jaume Tugores. Aquest jove virtuós s’ha sabut acompanyar d’un bon quartet de músics…Un gran gust en els arranjaments i en la visió cinematogràfica de les composicions. Bon inici.”

 

NOVEDADES DEL MES, E.P.

 

“…el disco es magnífico y muestra a un artista de un calibre excepcional,...aprecias la finura de este guitarrista, su facilidad para convertir en melodía lo dificultoso...”.

 

DIARIO DE MALLORCA . M. Cardell

 

“...crea una atmosfera entre íntima, cambrística, i evocadora de sonoritats tradicionals. Música amb sang de jazz per les venes, mesclada amb dosis considerables de sonoritats llatines i mediterrànees...Ha estat tota una senyora i agradable sorpresa, un d’aquests discos que poses per curiositat però abans d’acabar ja has repetit un parell de talls, de manera que pren plaça titular el teu reproductor…al compacte de Tugores hi he trobat música fresca, carregada de sentiment, directa i aparentment senzilla, amable i sense estridències, que administra els recursos amb sàvia economia i no carrega, que podria, les tintes del virtuosisme, del domini instrumental…M’ha resultat un madur i més que encoratjador debut…”

VIDEO
Jaume Tugores ‎– Anche Lui E Qui

MÉS INFORMACIÓ DEL DISC A BLAU PRODUCCIONS (FES UN LINK DAMUNT EL LOGO)

01 Logo Blau Produccions Negro azul.png
bottom of page